Hockeylegenden Wayne Gretzky samarbetar med Skellefteåbolag

Hockeylegenden Wayne Gretzky är ambassadör för spel från Skellefteåföretaget Gold Town Games.

Hockeyikonen Wayne Gretzky är, via bolaget WDG Enterprises, delägare i Gold Town Games som utvecklats av Gold Town Games från Skellefteå.

Avtalet gör honom till ambassadör och frontperson för mobilspelet World Hockey Manager från Gold Town Games.

– Vi gillar spelet och tror att det har stor potential att sprida glädje bland hockeyfans. Jag ser fram emot att bli ambassadör för World Hockey Manager och genom spelet fortsätta sprida kunskap och intresse om hockey, kommenterar Wayne Gretzky om sin roll och sitt delägarskap.

– Att inleda ett samarbete med en av historiens främsta idrottare, ser vi som starten på ett nytt kapitel och vårt nästa steg för att nå vår vision att bli världsledande inom mobila sportmanagerspel, säger Pär Hultgren, VD i Gold Town Games.

– Vi är väldigt stolta och exalterade att Wayne Gretzky nu är med i spelet, på vår ikon och som en central del i marknadsföringen. Vår förhoppning är att Wayne Gretzky-effekten ska sänka våra marknadsföringskostnader och öka intäkten per användare, säger Pär Hultgren, vd Gold Town Games.

I mitten av december förra året mötte Gold Town Games Wayne Gretzky i Westlake Village utanför Los Angeles. Under en förmiddag samlades allt film- och fotomaterial in för hans ambassadörskap och till den kommande marknadsföringen av World Hockey Manager.

– Vi mötte en trevlig, professionell och mediavan Wayne Gretzky. Tack vare hans exceptionella insats kunde vi spela in allt material vi behöver för resten av 2020. Marknadsföringen kommer under året att riktas till olika målgrupper och plattformar, avslutar Pär Hultgren.