Ansök till Uminovas Startupprogram

Testa din affärsidé med Uminovas populära Startupprogram. Sju effektiva workshops hjälper dig att ta reda på om din affärsidé har potential att lyckas på en marknad, och om den har det, börja staka ut vägen framåt för att du ska lyckas bygga ett konkurrenskraftigt och hållbart techbolag.

Spela video om Sök Startupprogramet - Uminova Innovation

Om Startupprogrammet

Startupprogrammet är ett tre månader långt program för dig som har en innovativ affärsidé. Programmet ger dig chansen att utforska och utvärdera din affärsidé tillsammans med affärsutvecklare, experter och övriga deltagare för att ta reda på om idén är värd att satsa vidare på. I bästa fall får du bekräftat att din lösning skapar värde hos en identifierad kundgrupp, samt visar förutsättningar att bli bättre än nuvarande alternativ. Oavsett utfall får du med dig lärdomar och insikter för livet.

I slutet av programmet får alla deltagare ett individuellt möte där läget utvärderas. Om det har visat sig att din affärsidé har potential, kan du erbjudas fortsatt stöd inom Uminovas inkubator. Detta kan innebära fördjupad affärsutveckling, tillgång till ytterligare resurser och verktyg, samt möjlighet att knyta värdefulla samarbeten med andra företag och investerare. Det finns också möjlighet att samarbeta med våra experter på Digital Impact North.

Start omgång våren 2024: 20 februari

Plats: Umeå. En digital lösning kan erbjudas om du saknar möjligheten att delta på plats.

Pris: Kostnadsfritt

Innehåll

  • Sju skräddarsydda workshops
  • Mallar och verktyg för att strukturera ditt arbete
  • Gott kaffe och kontorsstol, sida vid sida med Uminovas bolag 
  • Pitcha i skarpt läge framför erfarna experter
  • Enskild coachning parallellt med programmet 
  • Ta del av ett nätverk med tillgång till investerare, framtida kunder, talanger och samarbetspartners

Vem kan ansöka?

Om du är baserad i Västerbotten och har en affärsidé som du tror på, oavsett om du har startat ett bolag eller inte, är du välkommen att ansöka. Du ska ha som ambition att starta ett bolag, ha tid och möjlighet att delta på alla workshops, samt driva arbetet framåt mellan träffarna.

Läs mer och sök till Startupprogrammet här. 

Sista ansökningsdag är 31 januari.