Maria Grönlund Persson förstärker Acon

Maria Grönlund Persson blir ny Senior Service Manager hos Acon.

Maria Grönlund Persson tillträder som Senior Service Manager hos Acon.

Maria Grönlund Persson kommer närmast från Hi5 där hon arbetat med kunder inom offentlig sektor. Hon har mångårig erfarenhet inom strategisk försäljning inom branschen och en väl etablerad förmåga att bygga långsiktiga relationer.

– Det är roligt att vara på plats. Den tillväxtresa som företaget har gjort är riktigt bra, och den framtidsvision som finns känns otroligt spännande att få bli en del av, säger Maria Grönlund Persson.

Rekryteringen av Maria Grönlund Persson innebär att Acon stärker upp sitt team med Service Managers ytterligare med en resurs som inte bara har mångårig erfarenhet i att utveckla kunders befintliga IT-miljöer och lösningar utan också en mycket god förmåga att identifiera nya affärsmöjligheter.

– Att få in den kompetens, personlighet och erfarenhet som Maria tar med sig är fantastiskt kul för oss. Hon har redan börjat sätta sig in i kunders miljöer och våra interna processer med stor nyfikenhet och driv. Jag är säker på att Maria kommer tillföra en ny dimension till vårt team med kundansvariga, likväl som övriga team, för att vi ska fortsätta vår tillväxtresa och effektivisera vår organisation ytterligare, säger Kristofer Lindström, Head of Service Management.

Acon grundades 2001 och har idag 55 medarbetare fördelade på kontoren i Lycksele, Umeå och Stockholm. Ett av Acons mål är att fortsätta växa och utvecklas. Genom rekryteringen av Maria Grönlund Persson har Acon utökat sin kompetens inom försäljning och service ytterligare.