Lanserar klimatneutral konferenstelefon

Tommy Edlund

I och med att 3G-nätet börjar släckas ner i vissa delar av världen uppgraderar Konftel sin konferenstelefon 300Mx så att den ska fungera på såväl 2G och 3G som 4G.

Världens första och enda mobila konferenstelefon kommer nu i en uppdaterad version. Det är den globala marknadsledaren inom produkter för effektiva distansmöten, Konftel, som uppgraderar sin populära konferenstelefon Konftel 300Mx till 4G.

Kompenserad för växthusgaser

Konferenstelefonen är också certifierad som klimatneutral. Det innebär att Konftel via den oberoende, icke vinstdrivande, organisation Climate Neutral har kompenserat för det avtryck av växthusgaser som uppstod vid tillverkning och transport.

– Du behöver bara sätta in ett SIM-kort, sedan kan du koppla upp ett konferenssamtal helt oberoende av det fasta telefonnätet, säger Tommy Edlund, Director of Global Sales på Konftel. Den totala friheten med Konftel 300Mx har gjort den till en väldigt populär extra enhet som är enkel att plocka med sig och inte är låst till en viss lokal. Krävs det social distans kan du enkelt koppla till extra mikrofoner så att alla deltagare fortfarande kan höras utmärkt.

Om Konftel

Konftel har sitt huvudkontor i Umeå och är ledande inom produkter för samarbetslösningar.