Digital Impact North

Laddar Evenemang

Evenemang

Lunchföreläsning: Så drar du nytta av AI i ditt företag

21 november 2023 | 11:45 - 13:00

Nu kickstartar AI-spaning med Almi, tillsammans med RISE och House Be! Häng med på en kostnadsfri, inspirerande föreläsning som ger dig handfasta tips kring hur du kan skapa affärsvärde med AI redan idag. I Skellefteå erbjuds ett lunchevent den 21 november.

75 minuter inspiration, strategi, förståelse och exempel – med möjlighet till frågor och fördjupning. Det kommer att bli en spännande och lärorik morgon, packad med praktiska tips och insikter. Passa på att boka din plats nu!

Inga krav på AI-erfarenhet eller kunskap om digital teknik finns. Föreläsningen är öppen för företagare oavsett branschtillhörighet eller bakgrund.

Vad kommer du att lära dig?

  • Vad är artificiell intelligens (AI)?
  • Varför är det så viktigt?
  • Hur kan jag komma i gång med AI?
  • Vad kan AI göra för mig och mitt företag?

Föreläsningen hålls av Peter Nordström, forskare inom mätmetoder, dataanalys och AI på RISE.
Genom djup kunskap i ämnet och pedagogiska exempel kommer Peter dela med sig om varför AI är viktigt och hur ditt företag kan komma igång att jobba med detta.

På plats finns även Almis rådgivare.
Eventet är ett samarbete mellan Almi Nord, RISE och House Be.

Detaljer

Datum
21 november 2023
Tid
11:45 - 13:00
Plats
House Be Svalan
Strandgatan 48A, 931 34 Skellefteå
Arrangör
Almi
Pris
Kostnadsfritt

Karta

Scroll to Top

Integritetspolicy

Personuppgifter som vi samlar in och behandlar

Vi behandlar följande kategorier av personuppgifter:

  • Kontaktinformation: namn och e-postadress
  • Kundaktivitet: läshistorik från appen, webbplatser eller elektronisk kommunikation vi skickar ut. Samt teknisk information om enheterna du använder.

Personuppgifterna samlas in direkt från dig eller genereras i samband med att du läser våra e-postmeddelanden eller besöker våra webbplatser.

Hur vi använder personuppgifterna
Leverans av tjänst

Vi använder dina personuppgifter för att leverera vårt nyhetsbrev som du har anmält dig till. Det rättsliga grunden för att behandla personuppgifter för detta ändamål är ditt samtycke. Du kan när som helst återkalla detta samtycke genom att avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet.

Analys, affärsutveckling och förbättring av tjänster

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra våra tjänster och den information vi ger dig. Detta arbete innebär att analysera kontaktinformation och kundaktivitet. Den rättsliga grunden för att behandla personuppgifter för detta ändamål är vårt berättigade intresse.

Försäljning och marknadsföring

Vi använder personuppgifter i samband med försäljning och marknadsföring av våra tjänster genom att du får e-postmeddelanden från oss. Den rättsliga grunden för att behandla personuppgifter för detta ändamål är samtycke. Du kan när som helst återkalla detta samtycke genom att avsluta din prenumeration på vårt nyhetsbrev.

Dina rättigheter
Rätt till insyn i egna uppgifter

Du kan begära en kopia av alla uppgifter vi behandlar om dig. Kontakta oss på info@digitalimpactnorth.se för att använda din rätt till insyn.

Rättelse av personuppgifter

Du har rätt att begära att vi rättar eller kompletterar felaktiga eller missvisande uppgifter.

Rätt till radering av personuppgifter

Du har rätt att få dina personuppgifter raderade utan onödigt dröjsmål. Du kan när som helst begära att vi raderar uppgifter om dig själv.

Begränsning av behandling av personuppgifter

I vissa situationer kan du också begära att vi begränsar behandlingen av dina uppgifter. Detta gör du genom att hantera samtycken eller reservationer i våra lösningar.

Protestera mot behandling av personuppgifter

Om vi behandlar dina uppgifter med stöd av våra uppgifter eller baserat på en intresseavvägning har du rätt att invända mot vår behandling av dina uppgifter.

Dataportabilitet

Du har rätt att få dina personuppgifter utlämnade i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format. Kontakta oss på info@digitalimpactnorth.se för att få utlämnande av dina personuppgifter.

Rätt att klaga på vår behandling av personuppgifter

Vi hoppas att du berättar för oss om du anser att vi inte följer reglerna i dataskyddsförordningen. Berätta gärna först genom den kontakt eller kanal du redan har etablerat med oss. Du kan också klaga på vår behandling av personuppgifter. Detta gör du till Datatilsynet.